Handstickade schalar: ska en bli din?

Att bli omsluten, bli hållen och att känna dig vacker. Det är något fint som händer alla som tar på sig den här handstickade skapelsen, sinnena vaknar och tiden står lite stilla. Kanske är det en påminnelse som vi behöver?

Det är så mycket i vårt samhälle som går snabbt och ska mätas, för att inte tala om alla tvärsäkra utsagor om rätt och fel. Jag tänker att just då kan det handgjorda, det långsamt tillverkade bli en nödvändig motvikt. Vilket samhälle vill du leva i och bidra till?

Jag har fått höra många kommentarer: ”Den är så lätt och mjuk och ändå varm”. ”Den omsluter mig, och blir nästan som en del av mig”. ”Det går inte att förstå vad den gör med mig, det känns nästan lite magiskt och alltid bra.”

Färdiga för leverans 12 augusti 2021 är 2 st naturfärgade, 1 svart och en kamelfärgad, alla i den extra generösa storleken. Du kan beställa din egen, räkna då med ca 8 veckors leveranstid.. Garnet består av 30 % mullbärssilke och 70 % baby alpacka och kommer från Peru. Boka här.

Storlek 220 x 95 cm pris 1 450 kr, 160 x 70 cm pris 950 kr. Frakt tillkommer om du inte vill hämta på söder eller i Gamla Stan. Vikt 150 g, den mindre ca 100 g. Kom på nästa Öppet Hus om du vill känna på kvaliteten och välja färg. Garnet är på väg att säljas ut hos grossisten så fundera inte för länge.

Handstickad schal i färgen kamel
Handstickade schalar
Silvergrå, natur, mullvad, vilken är din favorit?