Ledigt samtalsrum på vardagar och kurslokal på helgen

Ledigt samtalsrum

1 maj 2017 tog jag över Gamla Stans Mötesrum, en centralt belägen lokal där du som är terapeut eller coach är välkommen att hyra en eller flera dagar per vecka. Vi som arbetar här idag är bland annat samtalsterapeuter i psykosyntes, ger klangmassage enligt Peter Hess ®, arbetar med stress och hälsa, gestaltterapi och  jungiansk analys. 

Lokalerna är tyst och fridfulla, och intentionen är att lokalerna ska erbjuda en trygg och funktionell mötesplats för dig och dina klienter. Lunchrummet är också väntrum för den som kommer på besök. 

Söker du en kurs- eller möteslokal på helgen eller på vardagar under sommaren?
Kontakta gärna mig! 

Lokalen består av två rum, ca 20 respektive 10 kvadrat. Det finns plats för 8-10 personer på stolar eller 4 med bord i det större rummet, samt två behandlingsbänkar för dig som vill hålla demonstrationsbehandling eller kurs. Helghyran är 1800 kr per dag eller 3000 kr för hela helgen. Hyran är momsbefriad. 

Följande helger är bokade: Lör 2 juli. 20-21 aug. Övriga helger är lediga. Är du intresserad av att hålla sommarkurs är det ofta ledigt tis-fre på vardagar förutom helgerna. 

Bokningsregler/ avbokning:

  • Kostnadsfri avbokning upp till 4 (fyra) veckor innan bokat datum.
  • Vid avbokning 3 veckor innan bokat datum debiteras med 50 % av hyrespriset
  • avbokar ni senast 2 veckor innan debiteras 75% av hyrespriset
  • avbokas lokalen mindre än 2 veckor innan debiteras med hela hyrespriset.

Gamla Stans Mötesrum syfte är att vara en trygg mötesplats för dig som vill utvecklas som människa, privat och i ditt yrkesliv.

Adress Johannesgränd 2 nb, mellan Österlånggatan och Skeppsbron. Se karta

samtalsrum grupprum
Grupprum, ca 20 kvm. För individuella samtal, par och grupper.

samtalsrum 10 kvm
Inre rummet, ca 10 kvm stort. Gott omplats för 2-3 personer