Kontakt

KONTAKT

Maila mig gärna

om det är något du undrar eller vill berätta. Använd formuläret längre ned på sidan så kommer du rätt direkt. Jag svarar så snart jag kan alla vardagar.

Boka samtal och behandlingar

Du bokar samtal och behandlingar via knappen nedan. Det är enkelt att boka och du ser direkt vilka tider som är lediga oavsett tid på dygnet.

För gruppaktiviteter använder jag SimpleSignUp, och det finns en länk vid varje aktivitet på sidan kreativitet.

 

kontakt
Vandringsdag Lendas

Här kan du höra av dig!


  Håll kontakten genom mitt reflekterande nyhetsbrev! 

  Reflektioner och tankar om att vara människa i en föränderlig värld. Det är inte lätt och vi behöver varandra mer än någonsin. Förutom reflektion blir du först med att få inbjudan till yogadagar, målerikurser och annat. Som ett Tack får du en inspelad meditation att ladda ned. 

  Tillsammans

  Tillsammans är ett av mina ord för 2023. Det inspirerar till samtal, målningar och texter. Jag tänker att all utveckling på något sätt har skapats tillsammans. Men, vi lever i en tid där enskilda prestationer, fart och utsida smäller högre än det (ibland) långsammare gemensamma och eftertänksamma. Somliga springer allt fortare medan andra försöker stå still, det pågår en dragkamp där jordens framtid är hotad.

  Dalai Lama ger perspektiv på frågan i den här videon. Jag hoppas att du tycker om den och du får gärna dela till dina vänner. 

  Denna hemsida använder cookies. Tryck för att godkänna.  

  Rulla till toppen