YOGA

Yoga för inre frid och fred, för att landa, vila och släppa taget.

 
Att yoga kan vara en gåva både till dig själv och till din omgivning. Känner Du igen dig i något av dessa påståenden har du flera argument för att gå med i någon av mina grupper. 
 
  • Tar stressen över ditt liv eller har Du svårt att sova?
  • Kämpar du med prestation på jobbet, i skolan eller hemma?
  • Känner du att kroppen är stel och hälsan inte så god som du önskar?
Yoga är verktyg för hälsa, livsglädje och självkännedom. Tillsammans utforskar vi vad som är till hjälp och får oss att växa. Träningen sker på yogamattan och det vi lär oss tar vi med ut i livet. 

“Att få sitta på yogamattan och omslutas av det vackra kyrkorummet, känna solen strila in genom de höga fönstren, och uppleva Annas trygga vägledning i yogan i denna atmosfär, är magiskt.”
yoga
Jenny
Yogalärare


Yoga
Vill du läsa om yinyogan? Tryck på bilden så kommer du dit.

Mindfulness inspirerad kundaliniyoga:

Ta del av gruppgemenskapen för att upprätthålla goda vanor i tider av förändring. Vi är människor och behöver varandra. När du känner dig stark är det någon annan som behöver ditt stöd, när du vacklar finns en annan där för dig. Dessutom bygger vi gemenskap över tid och rum. Det här leder till att vi blir mer stadiga och klarsynta, och som en följd av det kan vi möta livet som det är Här och Nu. På så sätt är Du och jag med och bidrar till inre frid och fred, och skapar förutsättning för ett hållbart samhälle och en levande planet.

Datum och tid våren 2023
  • Katarina kyrka onsdagar kl 18-19.15 (18 jan- 14 juni). Obs! Uppehåll 8 mars (ersätts av en festival i kyrkan), 22 mars då kyrkan är upptagen samt påskveckan  ons 5 april.
  • Yoga digitalt tis kl 9.30-10.45. Anmäl dig så får du länk till zoom. 
  • Avgift 100 kr per tillfälle. 70 kr reducerat pris för den som har begränsad ekonomi oavsett anledning. Betala via swish på plats. 
  • Prata med mig om du vill använda ditt friskvårdsbidrag! Ex Pris 5- kort är 600 kr, 10-kort 1100 kr. Köper du klippkort gäller det samma termin eller efter egen överenskommelse. 
 
Anmälan

Du behöver bara anmäla dig till yogan första gången och du kan börja när som helst under terminen. Maila till mig så får du länk till zoom och svar på eventuella frågor. 

“Anna leder yogan med en lätthet och självklarhet som smittar av sig på mig som deltagare. Jag landar i mig själv och min kropp, öppnar upp och tar emot det jag behöver. Morgonyogan i kyrkan är för mig den finast tänkbara starten på dagen.”
yoga
Lotta
Coach

Digital yoga

Min förhoppning är att yoga online ska vara ett tillräckligt bra alternativ för dig som inte vill resa, eller om du mår bättre av att delta i en grupp i din egen hemmiljö. Flera som är högsensitiva har hittat hit. Det började som ett test under pandemin inledningsskede och fortsätter så länge det finns efterfrågan. 

En fördel är att Du kan sitta hemma, på landet eller på jobbet, något som innebär att du kan ta med dig yogan överallt. Den andra fördelen kan vara att det är lättare att upprätthålla din rytm, du är välkommen när helt du vill och kan vara med. Det du behöver är en stabil internetuppkoppling, och en dator, mediaplatta, smartphone eller liknande. Under yogan väljer du om du vill vara synlig för mig (och alla andra) eller om du vill vara ”fri från insyn”.

Just nu är det mellan 5 och 10 kvinnor som deltar varje tisdag. Du som vill kan logga 15 min innan för att testa bild och ljud. Efter yogan finns en kort stund för frågor och hälsningar. Första gången du ska vara med klickar du på länken i mailet, zoom kommer då att laddas ned till dig. Kontakta mig om du behöver hjälp med inloggning etc. Behöver du extra hjälp finns fina instruktionsfilmer på www.zoom.us. Välkommen!

Om yogaformen

Kundaliniyoga är en enkel och kraftfull yogaform som leder till ökad hälsa, livskraft och självkännedom. Yogan hjälper dig att bli mer närvarande och att möta livet med ett öppet sinne och ett öppet hjärta. Det regelbundna utövandet leder till ökad självinsikt, du får träna på att släppa taget om det som inte längre är till hjälp för att sedan öppna för det som läker och gör ditt liv meningsfullt.  Kundaliniyoga arbetar med hela dig: fysiskt, emotionellt och andligt.

Jag är certifierad kundalinyogalärare sedan maj 2012 och har sedan dess ledit yogaklasser, ordnat yogadagar i Stockholm och yogaveckor i Grekland. Sedan pandemin är grupperna mindre än tidigare och jag hoppas att flera hittar tillbaka!

Letar du efter yinyogan? Den har fått en egen sida

Denna hemsida använder cookies. Tryck för att godkänna.