YOGA

Yoga för inre frid och fred, för att landa, vila och släppa taget.

 
Att yoga kan vara en gåva både till dig själv och till din omgivning. Känner Du igen dig i något av dessa påståenden har du flera argument för att gå med i någon av mina grupper. 
 
 • Tar stressen över ditt liv eller har Du svårt att sova?
 • Kämpar du med prestation på jobbet, i skolan eller hemma?
 • Känner du att kroppen är stel och hälsan inte så god som du önskar?
Yoga är verktyg för hälsa, livsglädje och självkännedom. Tillsammans utforskar vi vad som är till hjälp och får oss att växa. Träningen sker på yogamattan och det vi lär oss tar vi med ut i livet. 
Yoga
Vill du läsa om yinyogan? Tryck på bilden så kommer du dit.
“Att få sitta på yogamattan och omslutas av det vackra kyrkorummet, känna solen strila in genom de höga fönstren, och uppleva Annas trygga vägledning i yogan i denna atmosfär är magiskt.”
yoga
Jenny
Yogalärare
Mindfulness inspirerad kundaliniyoga:
 

Ta del av gruppgemenskapen för att upprätthålla goda vanor i tider av förändring. Vi är människor och behöver varandra. När du känner dig stark är det någon annan som behöver ditt stöd, när du vacklar finns en annan där för dig. Dessutom bygger vi gemenskap över tid och rum. Det här leder till att vi blir mer stadiga och klarsynta, och som en följd av det kan vi möta livet som det är Här och Nu. På så sätt är Du och jag med och bidrar till inre frid och fred, och skapar förutsättning för ett hållbart samhälle och en levande planet.

Höst 2023

 Katarina kyrka måndagar kl 18-19.15. 28 aug till 18 dec. 

 • 11 sept samt 9 okt uppehåll: ingen lokal finns
 • 16 okt Stora körlokalen Högbergsg 15A (yoga stående och på stol)
 • 23 okt samt 27 nov:  Franciskussalen på Högbergsgatan 15 A.
 • 11 dec Allhelgonakyrkans café, ingång genom stora porten.
 • Avgift 100 kr per tillfälle.
 • 70 kr reducerat pris för den som har begränsad ekonomi oavsett anledning. Betala via swish på plats. 

Våren 2024

Katarina kyrka måndagar kl 18-19.15. 8 januari till den 15 april. 

 • Uppehåll 25 mars (påskveckan) samt 1april Annandag Påsk.

 • Fler ändringar kan komma om kyrkan behövs för rep inför konsterter.

Epassi friskvårdsbidrag: Prata med mig om du vill använda ditt friskvårdsbidrag! Ex Pris 3- kort 350 kr. 5- kort 575 kr.

Köper du klippkort gäller det SAMMA TERMIN eller efter egen överenskommelse. 

Anmälan

Du behöver bara anmäla dig till yogan första gången och du kan börja när som helst under terminen. 

ONLINE via zoom: tisdagar fram till 24 okt 2023. 

“Anna leder yogan med en lätthet och självklarhet som smittar av sig på mig som deltagare. Jag landar i mig själv och min kropp, öppnar upp och tar emot det jag behöver. Morgonyogan i kyrkan är för mig den finast tänkbara starten på dagen.”
yoga
Lotta
Coach

Digital yoga  (paus på obestämd tid från den 31 okt 2023) 

För dig som har svårt att få ihop tiden, inte vill resa, och för dig som mår bättre av att delta i en grupp i din egen hemmiljö. Flera som är högsensitiva upplever det som befriande att slippa förhålla sig till alla andra i rummet.

En stor fördel är flexibiliteten. Du kan sitta hemma, på landet eller på jobbet, något som innebär att du kan ta med dig yogan överallt. Den andra fördelen är att det är lättare att upprätthålla din rytm, du är välkommen när du kan och vill vara med. Det du behöver är en stabil internetuppkoppling, och en dator, mediaplatta, smartphone eller liknande. Under yogan väljer du om du vill vara synlig för mig (och alla andra) eller om du vill vara ”fri från insyn”.

 Första gången du ska vara med klickar du på länken i mailet så laddas zoom ned till dig. Anmäl dig här så får du länk till zoom.

Om yogaformen

Kundaliniyoga är en enkel och kraftfull yogaform som leder till ökad hälsa, livskraft och självkännedom. Yogan hjälper dig att bli mer närvarande och att möta livet med ett öppet sinne och ett öppet hjärta. Det regelbundna utövandet leder till ökad självinsikt, du får träna på att släppa taget om det som inte längre är till hjälp för att sedan öppna för det som läker och gör ditt liv meningsfullt.  Kundaliniyoga arbetar med hela dig: fysiskt, emotionellt och andligt.

Jag är certifierad kundalinyogalärare sedan maj 2012 och har sedan dess ledit yogaklasser, ordnat yogadagar i Stockholm och yogaveckor i Grekland. Sedan pandemin är grupperna mindre än tidigare och jag hoppas att flera hittar tillbaka!

Letar du efter yinyogan? Den har fått en egen sida.

Denna hemsida använder cookies. Tryck för att godkänna.  

Rulla till toppen