Samtal och behandlingar

Min intention i alla samtal och behandlingar är att möta dig där Du är och hjälpa dig att utforska ditt nuläge, dina resurser, din längtan och vad det är som hindrar dig.

I mötet har jag med mig integrerad kunskap om kropp, sinne och själ, hur de fungerar och samspelar. Jag har stor respekt för den mänskliga erfarenheten och arbetar alltid utforskande. Kreativitet, oavsett det är i form av matlagning, trädgårdsarbete eller måleri och poesi, är en viktig ingång i allt jag gör.

Samtal och behandlingar som du kan boka: Se kalender längst ned.

  1. Klangmassage
  2. Här och Nu samtal
  3. Mindfulness Coaching

Prislista:

  • Samtal 55 min 750 kr, 75 min 900 kr (live eller zoom)
  • Reducerat pris studerande, senior: 55 min 550 kr
  • Klangmassage 55 min 750 kr, 75 min 900 kr (längre samtal)
  • Reducerat pris studerande och senior 55 min 550 kr 75 min 700 kr.
  • Paketpris 3x 55 min 2 000 kr.
  • Paketpris 3x 75 min 2 450 kr.
  • Från den 22 maj 2023 kan du betala med Epassi- friskvårdsbidrag. 

Klangmassage

Klangbehandlingen är djupt avslappnande och passar dig som är stressad, är stel och öm i kroppen eller har svårt att sova. Den passar även dig som vill ta hand om dig, få en stund för dig själv och landa i en känsla av välbefinnande. Eftersom sinnet får vila kan du även få nya perspektiv på dig själv, hitta lösningen på en fråga du funderat över eller bli mer klarsynt: se vad som går att påverka eller behöver accepteras. Klangbehandling gör dig inte till en ny person, men det som redan finns där, dina resurser, kan bli mer tillgängligt. Flera klienter berättar att deras röst fått en ny klang, att den håller och bär. Orden klingar sant och de känner en självklarhet, det vi kan kalla pondus eller inre auktoritet. Andra upplever sig som mindre påverkade av sin omgivning på ett positivt sätt, den inre rösten har blivit starkare. Rätt och fel kanske inte längre känns lika viktigt som att mötas och finna det som fungerar och leder framåt.

Poetisk beskrivning: Jag slår an mina klangskålar: Klangen vibrerar inuti dig och inuti mig och mellan oss. Det är förunderligt och starkt och jag känner hur, lite i taget, kroppen och sinnet släpper taget. Klangen och dess vibration går inte att motstå, den tar sig fram där det går och utvidgar gränsen för det möjliga. Som vattnet letar den sig fram, mjukt och undfallande och samtidigt sökande och starkt.

Mindre poetiska fakta: Du är fullt påklädd under behandlingen och ligger eventuellt under en filt för att underlätta avslappningen. Skålarna vilar på din kropp och ibland håller jag dem i luften medan jag spelar. Första gången gör jag en standardserie sedan anpassar jag efter dina behov, fysiska mentala eller andliga.

Läs feedback här:

Adress fram till 25 september 2022 Gamla Stans Mötesrum Johannesgränd 2 nb, du får portkod vid anmälan. 

Bokningsregler: Avbokning senast 24 timmar innan. Om du missar din tid och ombokar betalar du 250 kr annars utgår full betalning. 

Fakta: utbildningen till certifierad Klangmassör enl Peter Hess består av 80 kurstimmar uppdelat på 5 block, handledning samt att ge minst 10 dokumenterade behandlingar. Jag gav 175 behandlingar under utbildningstiden i syfte att träna på så många olika personer, kroppar och sinnen som möjligt och blev certifierad den 15/9-2017. Tack till alla som hjälpte mig att prova mig fram, utforska och växa med uppgiften.

NYHET: Betala med Epassi.

Använd ditt friskvårdsbidrag till något som gör dig gott!

Det utgår en administrationsavgift frånEpassi.  Det innebär att när du betalar med ditt friskårdsbidrag tar jag ut några kronor mer än när du betalar ur din egen kassa.  


Denna hemsida använder cookies. Tryck för att godkänna.  

Rulla till toppen