Bilder till salu!

SÅLD: Flowers in the garden of Life

Behöver du mer färgglada bilder till ditt hem? Skulle du vilja vakna och det första du ser är en bild som gör dig glad och fyller dig med energi? Längtar du efter att ditt vardagsrum ska vara mer inbjudande och kännas varmt och trivsamt?

Jag målar små och stora bilder, färgglada halvabstrakta skapelser, i serier som har ett gemensamt tema. Lusten att utforska livet och tillvaron i färg och form är min utgångspunkt.

Några gånger per år åker jag till Skaparladan på Rådmansö för att måla, fylla på med inspiration och kunskap, gå i skogen och andas.

Jag har en permanent utställning av bilder i mitt hem som även är yogastudio och ateljé. Flera målningar hänger i min lokal i Gamla Stan. Nästa utställning kommer troligen att genomföras utomhus på vår öppna bakgård. Om du inte kan komma då får Du gärna boka en egen tid för att komma och titta. Mot en deposition kan du låna hem större bilder för att se hur de ser ut i ditt hem/ på din arbetsplats,

Se gärna mitt konto på instagram @annaswardstudio

Anmäl dig till mitt Nyhetsbrev Yoga Konst och PoesiLek så får du löpande information om bilder till salu och workshops som du kan delta i. Som tack för hjälpen får du en meditation på pdf att ladda ned (med ett av mina konstverk).

Denna hemsida använder cookies. Tryck för att godkänna.  

Rulla till toppen