Handstickade schalar är en dröm att bära. Den här är lätt, vacker och omslutande och kan utgöra det ”lilla extra” som lyfter din klädsel på festen eller middagen. På samma sätt blir den en värmande vän under svenska sommarkvällar när du vill vara både varm och fin.  

Jag som är yogalärare använder gärna mina schalar under vilan och meditationen. Då är det extra viktigt för mig att det jag bär på kroppen varken kliar eller tynger ned. 

Garnet består av 30 % mullbärssilke och 70% baby alpacka. Det är riktigt tunt vilket ger både den lätta och luftiga strukturen samtidigt som det tar längre tid att få en schal färdig. Runt 8 veckors dagligt stickande är vad det tar för storleken på bilden att bli klar. Den mäter ca 215x 90 cm. 

Tyvärr så tillverkas inte det här garnet längre, vilket innebär att det inte kommer att gå att beställa annat än det jag har kvar nu.  

handstickadeschalar det är nu
Beställ din egen favorit:

Klara för leverans 17/10- 2023

  • naturvit 2 st
  • kamel 2 st
  • blå 2 st
  • mullvadsbrun 1 st
  • Pris 1450 kr exkl frakt.

Beställning via mail. Du förskottsbetalar och jag skickar eller så bestämmer vi en plats på Södermalm där du kan hämta. 

handstickade schalar
Berit i silvergrå

Längtar du efter en heldag med yinyoga där du får ta hand om dig och din kropp, äta hemlagad soppa i mitt kök och bara vara. Gå till yogasidan så hittar du aktuella datum och mer info. 

Denna hemsida använder cookies. Tryck för att godkänna.  

Rulla till toppen