Längtar du efter mer kreativitet och glädje? Är du nyfiken på livets mysterium? Vill du undersöka hur du kan bli mer levande, och hur ditt liv i sitt fulla utryck kan se ut. 

 Vad är det som hindrar dig och vad är det som vill växa fram? Utan att veta svaren undersöker vi det tillsammans. Närvaro och klarhet, att vara stilla… Livet är Nu och avsett vad som varit förut eller vad som ska komma är det i Här och Nu vi börjar.

Jag arbetar med psykosyntesens kraftfulla verktyg: guidade meditationer, kreativa tekniker, gestaltarbete med mera.  Psykosyntesen är en psykologi med själ som arbetar med hela dig: kropp, själ och intellekt. Hinder och motstånd ses som möjligheter till lärande och utveckling. Jag använder även tekniker hämtade från ACT acceptance commitment theory, till exempel kan du kan få undersöka vad du gjort för att undvika att känna sorg och smärta, hur det har fungerat och vad det kostat. Du får träna på tekniker och attityder för att leva ett rikt och meningsfullt liv. 

För dig som är nyfiken kan jag rekommendera att kombinera samtal med klangbehandling. Klangen bidrar till djup avslappning, till ökad klarhet och fokus.

Denna hemsida använder cookies. Tryck för att godkänna.  

Rulla till toppen