Creative coaching

Nyfiken
"Lot´s of blues"

Creative coaching lyssnar och ställer frågorna till dig som vill börja leva din dröm. Eller bara börja leva lite mer.

Så här kan det låta i huvudet:

  • OM bara min inre kritiker inte var så kritisk..
  • OM jag bara kunde hitta min egen stil….
  • OM jag bara kunde lära mig när det är dags att sluta, målningen/verket/texten var bättre för en timme sedan.
  • OM bara…

Du kan säkert hitta dina egna OM BARA, tankarna som gör att du tvivlar, grubblar och slänger det du skapar. I värsta fall kanske Du kanske inte ens börjar!  Rädsla för kritik kan stoppa många projekt och du kan vara en av dem som lägger ned ett oändligt antal timmar för att uppnå det perfekta resultatet. 

Din kreativitet är en resurs, kanske den viktigaste delen av din personlighet, oavsett om du målar, skriver copy eller romaner, klottrar, odlar blommor, lagar mat eller berättar sagor för barnen. Men, varför är det så svårt att lita till den mindre kritiska inre rösten som säger: prova och se vad som händer?

Det känns svårt just för att det är viktigt! Med andra ord: det betyder något för dig för det berör frågan om vem du är och varför du är här. 

Jag kan hjälpa dig!

I Creative coaching samtalar vi (du pratar och jag lyssnar mest), sätter ord på behov, längtan och det som står i vägen för dig oavsett om det finns inuti dig eller består av yttre hinder. Om det är till hjälp skapar vi en handlingsplan i flera steg. Troligen träffas vi 3-5 gånger så att det inte bara blir ”mycket snack och lite verkstad” utan att du har hittat/ identifierat relevanta handlingar som tar dig i riktning mot din dröm kopplat med verktyg och strategier som fungerar för dig. 

Mitt hjärta brinner extra för dig som är vuxen kvinna med ADD eller ADHD, du kan vara egenföretagare eller anställd och har troligen kämpat länge!

Vill du lära dig mer om hur du kan bemöta tankar innan du bokar? Här kan du läsa mer om ACT som är en av de tekniker jag använder i samtalen med dig.

Erbjudande sept-dec 2021: Du kan boka ett första kostnadsfritt samtal (30 min) för att se om Creative coaching är något som passar dig. Sedan betalar du 750 kr per samtal, paketpris vid förbetalning 3 samtal är 2100 kr.