Creative coaching

Nyfiken
"Lot´s of blues"
Creative coaching
lyssnar och ställer frågorna till dig som vill börja leva din dröm. Eller bara börja leva lite mer.

Så här kan det låta i huvudet:

  • OM bara min inre kritiker inte var så kritisk..
  • Tänk OM jag bara kunde hitta min egen stil….
  • Inte igen! OM jag bara kunde lära mig när det är dags att sluta, målningen/verket/texten var bättre för en timme sedan.
  • OM bara…

Du kan säkert hitta dina egna OM BARA, tankarna som gör att du tvivlar, grubblar och slänger det du skapar. I värsta fall kanske Du kanske inte ens börjar!  Rädsla för kritik kan stoppa många projekt i sin linda. Även strävan efter perfektion kan vara en effektiv bromskloss.

Din kreativitet är en vacker gåva och kanske den viktigaste delen av din personlighet. Oavsett om du målar, skriver copy eller romaner, klottrar, odlar blommor, lagar mat eller berättar sagor för barnen så skapar Du. Men, varför är det så svårt att lita till den mindre kritiska inre rösten som säger: prova och se vad som händer?

Det känns svårt just för att det är viktigt! Med andra ord: det betyder något för dig för det berör frågan om vem du är och varför du är här. 

Jag kan hjälpa dig!

I Creative coaching samtalar vi (du pratar och jag lyssnar mest). För det första får Du sätta ord på behov, längtan och det som står i vägen för dig. Hinder finns i ditt inre i form av tankar, minnen och föreställningar. I det yttre finns hinder form av livet med familj, jobb och vänner som också behöver dig.

För det andra skapar vi en handlingsplan i flera steg. Troligen träffas vi 3-5 gånger så att det inte bara blir ”mycket snack och lite verkstad” utan att du hittar/ identifierar handlingar och steg som tar dig i riktning mot din dröm kopplat med verktyg och strategier som fungerar för dig.

För det tredje så följer vi upp din plan och justerar det som behövs. Hur låter det? 

Mitt hjärta brinner extra för dig som är vuxen kvinna med ADD eller ADHD, du kan vara egenföretagare eller anställd och har troligen kämpat länge!

Vill du lära dig mer om hur du kan bemöta tankar innan du bokar? Här kan du läsa mer om ACT som är en av de tekniker jag använder i samtalen med dig.

Denna hemsida använder cookies. Tryck för att godkänna.  

Rulla till toppen