Den röda tråden

Min röda tråd

collage textile

Närvaro: Jag vill bidra till ett samhälle där det finns plats för både dig och för mig. Det bygger på att våra olikheter ses som tillgångar, och då kan vi leva, älska, arbeta och utvecklas tillsammans. 

Du som möter mig har troligen en längtan efter MER eller BÄTTRE. Det kan vara ökad livskvalitet som är din prioritering, känsla av meningsfullhet, att kunna sova bättre och vakna utvilad samt bättre relationer där du orkar vara närvarande. 

Vi kan träffas i coachande samtal, på djupavslappnande klangmassage, på yogamattan eller under en kreativ workshop

Om mig: Jag är en kreativ mångsysslare som tycker om att lära mig nya saker och tekniker. Jag älskar utmaningar (just nu att skapa en fantastisk hemsida!) Samtidigt har jag ett oändligt tålamod och en förmåga att fokusera länge och djupt. 

Min nyfikenhet och egna behov av att växa som människa har lett mig dit jag är nu. Jag är redo att möta dig och dina behov. 

Boka gärna ett 15 min introduktionssamtal utan kostnad. (Gäller hela 2022 och du hittar alla lediga tider i kalendern).. 

Denna hemsida använder cookies. Tryck för att godkänna.  

Rulla till toppen