Klangmassage

Jag slår an mina klangskålar: Klangen vibrerar inuti dig och inuti mig och mellan oss. Det är förunderligt och starkt och jag känner hur, lite i taget, kroppen och sinnet släpper taget. Klangen och dess vibration går inte att motstå, den tar sig fram där det går och utvidgar gränsen för det möjliga. Som vattnet letar den sig fram, mjukt och undfallande och samtidigt sökande och starkt.

Klangmassage eller Sound Healing aktiverar det friska i dig och är djupt avslappnande. Du är fullt påklädd under behandlingen och ligger eventuellt under en filt. Behandlingen passar dig som är stressad, är stel och öm i kroppen eller har svårt att sova. Den passar även dig som vill ta hand om dig, få en stund för dig själv och landa i djup avslappning. Eftersom sinnet får vila kan du även få nya perspektiv på dig själv, hitta lösningen på en fråga du funderat över eller bli mer klarsynt: se vad som går att påverka eller behöver accepteras.

Hur verkar behandlingen? 

Klangmassage gör dig inte till en ny person, men det som redan finns där, dina resurser, kan bli mer tillgängligt. Flera klienter berättar att deras röst fått en ny klang, att den håller och bär. Orden klingar sant och de känner en självklarhet, det vi kan kalla pondus. Andra upplever sig som mindre påverkade av sin omgivning på ett positivt sätt, den inre rösten har blivit starkare. Rätt och fel kanske inte längre känns lika viktigt som att mötas och finna det som fungerar och leder framåt.

Alternativ till samtal

Klangmassage kan vara ett alternativ till samtal, allt går inte att prata om! Det som du inte minns till exempel, otäcka eller obehagliga situationer där du fick klara dig själv, där det inte fanns plats att gråta eller berätta om din upplevelse. Genom klangen kan du få hjälp att släppa taget, ibland utan att minnet är inblandat.  

När passar det inte? 

Behandlingen passar inte om du har obehandlade hjärtproblem eller har pacemaker. Har du föremål av metall inopererade i kroppen påverkar det din upplevelse. Är du osäker så fråga gärna, kan jag inte svara så konsulterar jag min handledare och återkommer.

klangmassage

  • Här kan du läsa feedback
  • Ett är med klangbehandling: En klientberättelse
  • Här finner du en underbar bok-pdf om vibrationers på verkan på vatten. Vi människor består av minst 70 % vatten så det känns rimligt att anta att vi kan reagera på samma sätt.  Emoto: Vattenboken . Den vänder sig till barn och ungdomar och är lika inspirerande för vuxna. 

Varmt välkommen till en speciell upplevelse!

BRA ATT VETA

Betalning:

Du kan betala med swish eller kort och få kvitto på friskvård (stresshantering).  

Adress:

Blecktornsstigen 24, nära Skanstull. Portkod får du via sms samma dag du ska komma.

Bokningsregler

Du kan boka senast 6 timmar innan. Fri avbokning upp till 24 timmar före din tid. Kom bara om du känner dig fullt frisk.

Klädsel:

Gärna mjuka kläder så du kan ligga på mage på bänken. Du får ta av smycken och klocka under behandlingen.

Utbildning:

Utbildningen till certifierad klangmassör enligt Peter Hess består av 80 timmar uppdelat på 5 delkurser, handledning och att ge minst 10 dokumenterade behandlingar. Jag gav 175 behandlingar i syfte att få träna på många olika kroppar och tillstånd och blev certifierad den 15 september 2017. Tack till alla som hjälpte mig att prova mig fram, utforska och växa med uppgiften.

Annat:

Jag är medlem i Kroppsterapeuterna sedan 2011 och har ansvars- och behandlingsförsäkring. 

Denna hemsida använder cookies. Tryck för att godkänna.  

Rulla till toppen