Klangbehandling

Klangen vibrerar inuti dig och inuti mig och mellan oss när jag slår an mina klangskålar. Det är förunderligt och starkt och jag känner hur, lite i taget, kroppen och sinnet släpper taget. Klangen och dess vibration går inte att motstå, den tar sig fram där det går och utvidgar gränsen för det möjliga. Som vattnet letar den sig vidare, mjukt och undfallande och samtidigt sökande och starkt.

Den 15 september 2017 blev jag certifierad klangmassör enligt Peter Hess. 80 timmars utbildning och, för min del, 175 klientbehandlingar, har nu gett önskat resultat.

 
För vem passar klangbehandling? 

Klangbehandlingen aktiverar det friska i dig och är djupt avslappnande. Du är påklädd under behandlingen och ligger eventuellt under en filt. Behandlingen passar dig som är stressad, är stel och öm i kroppen eller har svårt att sova. Den passar även dig som vill ta hand om dig, få en stund för dig själv och landa i djup avslappning. Effekten av att ditt sinne får vila är att du får nya perspektiv på frågor du funderar över. Det andra som kan hända är det blir lättare att förstå vad i din vardag och i livet som Du kan påverka och vad Du behöver acceptera. Det här liknar positiva effekter som vi med långvarig träning kan uppnå vid djup meditation. I klangbehandlingen tar du bara emot!

Klangbehandling passar inte:

om du har obehandlade hjärtproblem eller har pacemaker. Har du föremål av metall inopererade i kroppen, till exempel i höftleden, eller har tandställning så påverkar det din upplevelse efter de sätts i vibration när jag spelar på skålarna. Fråga gärna om du känner dig osäker, kan jag inte svara så konsulterar jag min lärare och återkommer.

  • Läs feedback här.
  • Läs om vibrationers på verkan på vatten Emoto: Vattenboken Boken vänder sig till barn och ungdomar men passar lika bra för vuxna!

Adress Gamla Stans Mötesrum, Johannesgränd 2, portkod får du vid anmälan.

klangbehandling
Mina vackra klangskålar och det lilla vindspelet i bambu.

Denna hemsida använder cookies. Tryck för att godkänna.  

Rulla till toppen