Feedback


”När klangskålarnas toner vibrerar genom min kropp och liksom masserar mig inifrån och ut, släpper min kropp ifrån sig gamla och nya spänningar. Jag får ta emot insikter och bilder medan kroppen öppnas upp mer och mer. Efteråt känner jag mig grundad, öppen och mottaglig.”

”Upplevelsen av att vila i och genomsyras av stillhet/rymd ökar markant under och efter denna mjuka och kraftfulla session där även Annas starka närvaro spelar en stor roll. Går därifrån med lugna, vilsamma steg och en stor tacksamhet i mitt hjärta.”
 
”Jag har gått länge hos Anna, både i kundaliniyoga och i Yinyoga och känner stor tillit och respekt för Annas professionella arbetssätt. Nu har jag även provat klangmassage hos Anna och på mig har det en lugnande och rogivande effekt. Jag njuter av både klangen och tystnaden och stillheten däremellan.”   
 

Tack Anna för klangskålsbehandlingen. Jag känner mig glad och tillfreds med energi att göra saker på kvällen. Du är ödmjuk och respektfull i din roll och skapar ett lugn och trygghet för mig.”

”Jag känner mig grundad, tröttheten försvinner och ersätts av lugn och närvaro. Skönt avslappnad. Tack!”

”Kan varmt rekommendera Annas klangmassage som känns helande, vibrerande i organen, musklerna och själen.” 

Denna hemsida använder cookies. Tryck för att godkänna.  

Rulla till toppen