Att välja glädje och frid

Tänk så svårt det var för mig att känna glädje när någon annan var ledsen, sjuk, upprörd eller frånvarande. Långt inne i mig fanns en tro att jag genom att känna som den andra personen gjorde RÄTT, om jag kände det som fanns i mig gjorde jag FEL. Det satt så långt inne att jag inte ens märkte hur jag åkte med i andras berg- och dalbana, det var min uppgift. När andra var glada var min mun också glad, men inuti kändes det tomt: det var inte alltid mitt äkta uttryck. Så en dag kom ett annat NU, där min egna tankar och känslor började ta plats, och där kommer glädjen in: den som kommer inifrån. Som en gul strålande sol, ett inre ljus….Jag har fått mycket hjälp på vägen och nu finns jag här att ge vidare av kunskaper, insikter och verktyg till den som behöver. Du kan välja djupgående klangmassage, innerlig yinyoga, stärkande kundaliniyoga och reflekterande samtal. Livet är nu 

Denna hemsida använder cookies. Tryck för att godkänna.  

Rulla till toppen