Är Du lika intresserad av reflektion som jag? Då är det här platsen för dig.

I min blogg samlar jag mina måndagsbrev som jag började skriva i början av september 2021. Tidigare skrev jag ett så kallat nyhetsbrev, men det kändes som att nyheterna tog slut, speciellt med tanke på pandemin. Vem kan eller vill mäta sig med Aktuellt, Rapport eller för den delen med kommersiella aktörer som skickar ut produktnyheter med signaler om konsumtion. 

Vändpunkten kom för mg när jag omformulerade syftet med mitt skrivande: För det första vill jag reflektera själv och bidra till andras reflektion. För det andra vill jag öppna för ett klimat där olika infallsvinklar kan ta plats, där berikar varandra genom vår mångfald. Jag har en dröm mina måndagsbrev även ska utmynna i olika aktiviteter.  Målet är att du blir inspirerad att se på dig själv och ditt liv med lite vänligare ögon. En följd av det kan vara att du börjar, eller orkar fortsätta, relatera till din omgivning med lite mer förståelse och acceptans. Som min norska väninna blev påmind om: att hitta guldet hos en medmänniska som behövde höra några stöttande ord. Sista delen i min dröm handlar om att breven och reflekterandet ska utmynna i olika aktiviteter och workshops. 

Några absolut sanningar kommer du troligen inte att få ta del av här, det ingår inte heller i mitt syfte. Inte heller kommer det att handla mest om yoga som var mitt tidigare fokus. 

Vill du vara först med att läsa brevet och få inbjudan till olika aktiviteter? 

Börja då prenumerera på måndagsbrevet. Du som vill får gärna svara tillbaka med dina egna reflektioner och kommentarer. 

Direkt efter att du registrerat din adress ska du få ett välkomstmail. Om det inte kommer behöver du leta i din skräp- eller kampanjpostkorg. Lägg sedan till avsändaren i din adressbok (i foten på brevet finns en lämplig knapp). 

Märker du efter några veckor att du inte är så intresserad att få fler brev är det enkelt att avregistrera sig på avsedd rad längst ned. 

God läsning!Eftertanke
Eftertanke inför årets slut 20 dec


frizoner
Frizoner i tillvaron 13 dec 2021


6 december
Jag längtar efter färg 6 dec 2021


Att leva under hoppets tak
Att leva under hoppets tak 22 nov 2021


Det omätbara
Det omätbara 29 nov 2021


bakomkulisserna
Bakom kulisserna 8 nov 2021


höstmörker
Höstmörker 15 nov 2021


vibrationer
Bra vibrationer 25 okt 2021


Att älska sig själv
Att älska sig själv 1 nov 2021


tomhet
Tomhet: det är stopp i maskineriet 11 okt 2021


Helhjärtad
Prestation Ordet som ger dig rysningar? 18 okt 2021


Nyfiken
Nyfikenhet 27 sept 2021


Inspiration
Inspiration 4 okt 2021


mer om
Mer om glädje 13 sept 2021


Anna Swärd
Ansvar 20 sept 2021

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.